Katsojan sanoin: "Hieno sekoitus hartautta ja huumoria"

Kaipaatko vaihtelua seurakuntasi tapahtumiin tai uusia näkökulmia Raamatun kertomuksiin? Mikä näistä neljästä näytelmästä olisi sopivin sinun seurakuntaasi?

MISSÄ ARMO?

Pahaksi leimatun perheen äiti tarvitsee apua lapselleen. Toiseen perheeseen majoittuu mies vieraasta maasta ja kulttuurista. Hän haluaa pysyä tuntemattomana.

Kun nämä kaksi erilaista persoonaa kohtaavat, totutut tavat ja luutuneet asenteet murtuvat. Armo on hyväksymistä yhteyteen: Sinä kelpaat. Sinulla on minulle väliä.

Tämä Raamatun (Mark. 7:24-30) kuvaama kohtaaminen on aiheena uudessa Missä armo? -näytelmässä.

Tilaa Missä armo? -näytelmä (kesto n. 55 min) esim. seurakuntasi vapaaehtoisten kiitosjuhlaan tai reformaation merkkivuoden tapahtumaan.

JOULUN VALTIAAT

Keisari Augustus, käskynhaltija Quirinius, Joosef ja paimenet puhkeavat puhumaan. Näet tutun tarinan odottamattomilla mausteilla. Kesto n. 35 min.

TUHLAAJAPOJAN VELI

Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä iloitsee, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista. Kesto n. 1 tunti.

"Mika Lahtinen liikkuu kevyenoloisesti roolista toiseen. Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti esityksen alusta loppuun asti." – Keskisuomalainen 17.11.2015

Lue lisää Tuhlaajapojan veli -näytelmästä.

LAUPIAS SAMARIALAINEN

Ryöstön uhri päätyy hoidettavaksi majatalon isännälle, joka tarvitsee maksun. Kesto n. 35 minuuttia. Näytelmä sopii erityisesti diakoniatyön vapaaehtoisille. Ensiesitykset olivat Diakoniatyöntekijöiden päivillä ja Papiston päivillä Jyväskylän Paviljongissa.

"Yhden miehen draama, jossa Mika Lahtinen avasi taitavasti näkökulmia laupiaan samarialaisen kertomukseen." – Crux 4/14

HINNASTO

Esityksen nimiHinta seurakunnilleHinta muille
Missä armo?390 e 590 e
Joulun valtiaat290 e490 e
Tuhlaajapojan veli390 e590 e
Laupias samarialainen290 e490 e

Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei muita lisä- tai sivukuluja. Korvaus laskutetaan esitysvierailun jälkeen.

ESITYSPAIKAKSI SOPII

seurakuntasali tmv. tila, jossa yleisön istumapaikat on järjestetty esim. loivasti kaartuviin riveihin.

Mika Lahtinen, yhteystiedot