Vähemmän

Käsitteitä
Teoriaa
Luentoja
Yhden kuuntelua

Enemmän

Konkretiaa
Tarinoita
Vuorovaikutusta
Yhteenkuulumista
Raamatun ihmiset -bibliodraamakurssi

“Kiitos läsnäolevasta työskentelyotteesta ja aidosta kiinnostuksesta jokaista kohtaan. Oli ilo ja nautinto olla mukana!”

Seurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on myös tarve keskustella ja tulla kuulluksi. Se edellyttää aikaa ja turvallista ohjausta.

Raamatun ihmiset -kurssilla käytetään bibliodraamaa, jossa osallistuja eläytyy Raamatun maailmaan, kertoo kokemastaan toisille ja kuulee muiden näkökulmia. Pelisääntöjä ovat vapaaehtoisuus, luottamuksellisuus ja oikeus omaan kokemukseen ilman arvostelua.

Kurssi lisää Raamatun tuntemista, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä erilaisuuden kunnioittamista. Kokemuksellisuus ja keskustelut tukevat opitun soveltamista osallistujan omaan elämään. Kurssilla saa kokemuksen bibliodraamatyöskentelyyn osallistumisesta, mutta ei koulutusta bibliodraama-menetelmän käyttämiseen tai ohjaamiseen.

Tulossa bibliodraamakursseja Jyväskylässä 2018

24.-25.2. (kurssi 1) ja 28.-9.4. (kurssi 2) klo 10-17

Viikonloppukurssit ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit ilmoittautua joko vain toiselle kurssille (58 e) tai molempiin (yhteensä 90 e). Kurssipäivinä pidetään lounastauko klo 12.30-13.30. Kurssin hinta sisältää ohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvit, mutta ei lounasta. Ohjaajana on bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Ilmoittaudu viimeistään 15.2. kurssille 1 ja viimeistään 15.4. kurssille 2.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mika Lahtinen, p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen@sana.fi.

Tilaa kurssi seurakuntaasi

Kurssilla käytettävä raamatunteksti voi olla esim. kertomus Jeesuksen opetuslapsista, Martasta ja Mariasta tai Bartimaios- kerjäläisestä – tai Jeesuksen vertaus kuten Laupias samarialainen tai Tuhlaajapoika ja hänen veljensä.

Laajuus Osallistujia Hinta
1-2 tuntia 10-200 290 e
2-4 tuntia 10-15 390 e
4-6 tuntia 10-15 450 e

Hinnat sisältävät kurssiohjelman ja materiaalit. Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei arvonlisäveroa, palkkionmaksu- tai muita sivukuluja. Korvaukset laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssin toteuttaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Kurssin tuottaa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Ota yhteyttä: p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen@sana.fi

Mika Lahtinen, yhteystiedot